جشن میلاد امام هادی(ع) در دفتر آیت الله فاضل لنکرانی برگزارشد
۲۴ تیر ۱۴۰۱
۱۶:۵۹
۵۵۰
خلاصه خبر :
آخرین رویداد ها
-
درس ماه مبارک رمضان آیت الله فاضل لنکرانی(دامت برکاته)
-
روزه مسافر در سفر عمره با نذر
-
پیام روشن مردم اینست که ما پای اسلام ایستادهایم
-
ایشان شخصیتی مورد اعتماد مراجع بزرگوار و به حق ملجأ متدیّنین و همه اقشار مردم و جامعه بود
-
حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن برای هر کسی که توانایی داشته باشد یک واجب شرعی و یک وظیفه ملی است
-
پیوند انقلاب اسلامی با عاشورا و مهدویت
جشن میلاد با سعادت امام هادی(ع) با حضور عاشقان اهل بیت(ع) در دفتر آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد.
در دهه ولایت، سالروز میلاد خورشید هدایت و مشعل امامت، حضرت امام هادی(ع) مراسم جشن میلاد آن حضرت، همچون سنوات قبل با رعایت دستورالعملهای بهداشتی دوران ویروس کرونا باحضور دلدادگان عاشقان و پیروان خاندان عصمت و طهارت و علماء در دفتر آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد.
در این مراسم علاوه بر ذکر مداحی، حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد استاد حوزه علمیه قم طی سخنانی به بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام هادی(ع) پرداخت.
وی اظهار داشت: شخصیت و حالات روحانی و عظمت امام هادی(ع) جاذبه فوق العادهای برای همگان داشت و از همین جهت و برای این که مردم بیشتر از این تحت تاثیر تاثیر ایشان قرار نگیرند، متوکل دهمین خلیفه عباسی آن امام همام را از مدینه به بغداد منتقل کرد.
نظری منفرد بیان کرد: دو اثر بزرگ و ارزشمند از ایشان به جای مانده تا چراغ راه و هدایتی برای ما باشد.
وی خاطر نشان کرد: زیارت جامعه کبیره که رساله کامل برای امام شناسی است و زیارت غدیریه دو اثر مهمی است که از ایشان به جای مانده است.