مراسم عزاداری و سوگواری شهادت امام حسن مجتبی(ع) در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد
۲۰ آذر ۱۳۹۲
۱۱:۲۹
۱,۵۶۸
خلاصه خبر :
آخرین رویداد ها
-
انقلاب اسلامی یک امانت بزرگ الهی است
-
همه روحانیت یک صدا از رهبری معظم انقلاب حمایت کرده و تبعیت از ایشان را بر خود واجب میدانند
-
لزوم تبیین قرآنی مهدویت
-
دفاع از قرآن، زیباترین وجهه راهپیمایی ۲۲ دی
-
آمریکا و اسرائیل نقشه خود را بر اغتشاش و برهمزدن امنیت داخلی ایران متمرکز کردهاند
-
آئین عمامه گذاری طلاب در جشن میلاد امیرالمؤمنین(ع) در حسینیه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی
به مناسبت هفتم صفر، سالروز شهادت سبط اکبر نبي مکرم اسلام، حضرت امام حسن مجتبي(عليه السلام)، مجلس سوگواري در مسجد مرکز فقهي ائمه اطهار(عليهم السلام) برگزار گرديد.
در اين مراسم با شکوه که در حضور آيت الله محمد جواد فاضل لنکراني(دامت برکاته) برگزار شد، مدرسين، اساتيد و طلاب و فضلای حوزه علميه، ائمه جماعات، وعاظ و هيئات مذهبي و مردم متدين همراه با مسئولين ادارات استان، با حضور پرشور خود به اقامه عزا در ماتم شهادت امام حسن مجتبي(عليه السلام) پرداختند.

اين مجلس با قرائت آيات کلام الله مجيد آغاز و با مرثیه سرائی آقای باقری و سخنراني حجت الاسلام والمسلمين دکتر رفيعي و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر ادامه و با مرثيه سرايي آقای شمس پايان يافت.
در اين مراسم ياد و خاطره مرحوم آيت الله العظمي فاضل لنکراني و والد بزرگوارشان(رضوان الله تعالي عليهما) گرامي داشته شد.