برخي ميخواهند چراغ ايثار و شهادت در کشور خاموش شود
۲۱ مرداد ۱۳۹۵
۱۹:۲۳
۲,۰۳۵
خلاصه خبر :
آخرین رویداد ها
-
ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) تبریک و تهنیت باد
-
مقاومت؛ تنها راه عزت مسلمین و غلبه بر مستکبرین
-
گزارش دیدار آیت الله فاضل لنکرانی با حضرت آیت الله العظمی سبحانی(دامت برکاته)
-
برگزاری مراسم سالگرد شهادت حضرت فاطمه(س) / فاطمیه دوم
-
یادی از فقیه اهلبیت(ع) و مرجع بزرگ شیعه، در گفتوگوی خبرگزاری ابنا با آیتالله شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی
-
مسجد کانون تهذیب و رشد استعدادها
رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) با انتقاد از برخي تلاش ها براي کمرنگ کردن فرهنک ايثار و شهادت در کشور گفت: متأسفانه برخي ميخواهند صداي شهدا و فرهنگ ايثار و شهادت در کشور خاموش شود اما کور خواندند و نمي توانند چنين کاري کنند.
به گزارش خبرنگارخبرگزاري رسا، آيت الله محمدجواد فاضل لنکراني رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) عصر امروز در ديدار حجت الاسلام والمسلمين شهيدي رئيس و نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به فعاليت هاي مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) گفت: اين مرکز يکي از ابتکارات خوب مرحوم والد بود که از سال 76 در حوزه آغاز شد.
وي افزود: کار اين مرکز بر محور تربيت مجتهدان و فقهاي برجسته بوده است، ابتدا اين مرکز با کارهاي آموزشي شروع به کار کرد و سپس کارهاي پژوهشي را نيز در برنامههاي خود آورده است، الان غير از بخش فقه و اصول، بخش هاي تفسير و کلام راه اندازي و خوشبختانه مجموعهاي با برکت شده است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اين که تا کنون حداقل 50 نفر قريب الاجتهاد يا مجتهد در مرکز فقهي تربيت شده است، اظهار داشت: زماني در نجف خدمت حضرت آيت الله سيستاني بودم، ايشان فرمودند من از اين تعجب ميکنم که پدر شما آن زمان احساس کرد در آينده اي نزديک حوزه هاي شيعه با خلأ مجتهد روبه رو ميشود و به فکر افتاد که مجتهد تربيت کند، خوشبختانه قدم هاي خوبي برداشته شده است.
وي ادامه داد: در اين مرکز تحقيق ها و پژوهش هاي به روزي انجام ميشود، در مباحثي همچون کنترل جمعيت و توليد سلاح هاي اتمي بحث هاي فقهي بسيار دقيق و مقالات خوبي منتشر شده است؛ در بخش درس خارج اين مرکز اساتيد برجسته حوزه تدريس دارند.
آيت الله فاضل لنکراني با بيان اين که موحوم والد افزون بر تسلط فقهي بسيار وسيع ذوق تفسيري خوبي داشت، ابراز داشت: وقتي خانواده هاي شهدا خدمت ايشان ميآمدند و آيه«إِنَّ اللهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنََّةَ» را قرائت ميکردند و فرمودند اين آيه بدان معنا نيست که خداوند بفرمايد جان و مال دهيد که شما را به بهشت ميبرم بلکه خداوند چنين افرادي را مالک بهشت قرار ميدهد يعني خداوند اختيار بهشت را به شهيد ميدهد تا هرکس را بخواهد بياورد از اين رو شفاعت شهيد محدوديت ندارد.
وي عنوان کرد: خدمت به خانواده هاي شهدا توفيقي بسيار بزرگ است، شهدا و خانواده هاي آن ها يکي از کرامت هاي خداوند به نظام و مردم هستند؛ اين روحيه با نشاط و استواري که در جانبازان و خانواده هاي شهدا وجود دارد طبيعي نبوده و از سوي خداوند است.
رييس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) خانوادههاي شهدا را سرمايه اصلي نظام و انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: اتفاقات و مسائلي که در ديدار با خانوادههاي شهدا رخ ميدهد که نمونه آن روحيه بسيار بالا و مقاوم آن ها است بايد ثبت شود.
وي با تقدير از روحيه مقاوم و سطح بالاي بينش و آگاهي خانوادههاي شهدا اضافه کرد: اين سطح از آگاهي نشان از بينش، اخلاص و يقين مردم و خانواده هاي شهدا دارد که عنايت خداوند است، توجه و ديدار با خانواده شهدا بايد به فرهنگ عمومي تبديل شود؛ مردم، روحانيت و مسؤولان بايد اين فرهنگ را احيا کنند که بسيار اثرگذار است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با تقدير از فعاليت هاي بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: خدمتگزاري به خانواده هاي شهدا و پاسدار خون شهدا بودن توفيقي بزرگ است، اين که بگوييم بنياد شهيد فقط مجموعه اي است که به خانواده هاي شهدا رسيدگي کند تلقي درستي نيست؛ بنياد شهيد اصليترين مرکز براي استمرار راه و تحکيم اهداف شهدا و حراست از خون شهدا است که در کنار آن خدمتگزاري به خانواده هاي شهدا نيز ميکند.
وي افزود: متأسفانه برخي ميخواهند صداي شهدا و فرهنگ ايثار و شهادت در کشور خاموش شود اما کور خواندند و نمي توانند چنين کاري کنند.