حجت الاسلام و المسلمين فاضل لنکراني: برخي افراد علوم حوزه را معبر امور ديگر قرار دادهاند
۱۴ شهریور ۱۳۸۴
۱۲:۱۲
۴,۶۲۶
خلاصه خبر :
-
مقاومت؛ تنها راه عزت مسلمین و غلبه بر مستکبرین
-
گزارش دیدار آیت الله فاضل لنکرانی با حضرت آیت الله العظمی سبحانی(دامت برکاته)
-
آیتاللهالعظمی فاضل لنکرانی(ره) فقیهی زاهد، سترگ و آموزنده برای نسلهای آینده
-
برگزاری مراسم سالگرد شهادت حضرت فاطمه(س) / فاطمیه دوم
-
یادی از فقیه اهلبیت(ع) و مرجع بزرگ شیعه، در گفتوگوی خبرگزاری ابنا با آیتالله شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی
-
مسجد کانون تهذیب و رشد استعدادها
به گزارش روزنامه شاخه سبز، حجت الاسلام و المسلمين محمد جواد فاضل لنکراني در اختتاميه دومين همانديشي اساتيد مشاور حوزههاي علميه کشور با بيان لغزش بعضي از طلاب در حوزه بيان کرد: از نقاط آسيبپذيري بعضي از طلاب، مقايسه علوم حوزوي با ديگر علوم است که او را متوقف و يا منصرف از تحصيل علم ميکند.
مدير مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) افزود: ساير علوم ارزش ذاتي دارند، ولي مقايسه علوم حوزوي با غير آن جفا به علوم حوزه است و مشاوران حوزه بايد باب اين مقايسه را مسدود و به طلاب القا کنند که به خود اجازه اين مقايسه را ندهند.
اين استاد حوزه خاطرنشان کرد: عواملي که روانشناسان براي رفع افسردگي بيان ميکنند مقطعي وکاذب است و نميتوان با آن مشکل را حل کرد، بنابراين طلاب بايد خود را تهذيب کنند تا افسردگي و ناراحتي براي آنها پيش نيايد.
وي يادآور شد: کسي که وارد حوزه ميشود بايد بداند علوم حوزوي زمان و پايان ندارد و بزرگاني که در اين مسير موفق بودهاند، حتي يک عمر را براي بخشي از اين علوم کافي نميدانند و مشاوران در اين زمينه بايد به طلاب آگاهي دهند.
حجت الاسلام و المسلمين محمد جواد فاضل لنکراني بيان کرد: کساني که دنبال زمان معيني در تحصيل دانش هستند بايد دنبال علوم غير حوزوي بروند، زيرا علوم حوزه نيازمند يک عمر کوشش، تلاش و جديت است.
وي گفت: از وظايف مشاوران طلاب اين است که تبيين کنند، چرا دروس دانشگاهي پايان دارد، ولي دروس حوزه پايانناپذيراست و در زمان معاصر علم فقه آنقدر دايرهاش وسيع شده که اگر طلبهاي عمر خود را در يک موضوع صرف کند کفايت نخواهد کرد.
وي بيان کرد: ارزش علوم حوزوي را بايد طلاب بدانند و بعضيها اين علوم را معبر براي اموري قرار دادهاند که هيچ سنخيتي با علوم حوزوي ندارد.
حجت الاسلام و المسلمين فاضل لنکراني گفت: حوزه با انقلاب اسلامي عجين شده و استمرار اين نظام مرهون حوزهاي قوي و فعال است و دايره تلاش علمي و تبليغي يک روحاني دنيا را فراگرفته و اين به برکت انقلاب اسلامي است.