حجة الاسلام و المسلمين محمد جواد فاضل لنكراني: وحدت به معناي دست برداشتن از اعتقادات نيست
۱۴ شهریور ۱۳۹۰
۱۲:۳۴
۳,۶۱۵
خلاصه خبر :
بسم الله الرحمن الرحيم حجة الاسلام والمسلمين محمّدجواد فاضل لنکراني در گردهمايى مبلغين بخش فرهنگى دفتر آية الله العظمى فاضل لنكرانى (مد ظله):
وحدت به معناي دست برداشتن از اعتقادات نيست
گروه خبر – گردهم آيي مبلغين بخش فرهنگي دفتر آيت الله العظمي فاضل لنکراني در دفتر معظم له برگزار شد.
حجة الاسلام والمسلمين محمّدجواد فاضل لنکراني در اين گردهم آيي بر اهميت ايام عزاداري حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها تأکيد کرد و گفت: مسأله فاطميه از قديم مورد توجه بزرگان و متدينين بود، امّا بعد از اين که بزرگان حوزه احساس کردند عدّه اي در صدد انکار ظلم هاي وارده بر آن حضرت هستند، مورد توجه بيشتري قرار گرفت.
5، 6 سال پيش مقاله اي در يکي از مجلّات در زاهدان چاپ شد با عنوان «حضرت زهرا سلام الله عليها از ولادت تا افسانه شهادت»!! با اين کلمه افسانه خيلي حرف ها مي خواستند بزنند. حضرت آيت الله العظمي فاضل در اين زمينه فرمودند: «به نظر من اينها از حضرت زهرا سلام الله عليها شروع کردند تا بعد سراغ عاشورا بروند و بگويند يزيد اجتهاد کرده، امام حسين عليه السلام هم عليه حکومت اسلامي خروج کرده بود و بايد کشته مي شد!!»، لذا بايد مقابل اين حرکات ايستاد، چون حيات شيعه مرهون تعظيم اين شعائر است، و هرچه عاشورا و فاطميه پررنگ تر و مردمي تر برگزار شود بقاي شيعه تضمين مي شود.
وي در ادامه سخنان خود به تبيين مسأله فاطميه پرداخت و گفت: بايد مسائلي مثل کوتاه بودن عمر آن حضرت و تشييع نشدن پيکر ايشان تبيين شود. اهل تسنن هم قبول دارند که اگر حضرت تشييع شده باشد، در شب بوده و عمر و ابوبکر در آن حضور نداشته اند. اين گونه مسائل و ظلم هايي که بر حضرت وارد شد، بايد بيان شود؛ مردم نتيجه مي گيرند که ظالمين چه کساني هستند. ائمه اطهار عليهم السلام از ما خواسته اند که ظلم هاي وارده بر حضرت بيان شود. فضايل حضرت زهرا سلام الله عليها از قبيل دفاع از ولايت، محبت شخص پيامبر صلي الله عليه وآله به آن حضرت، محدثّه بودن ايشان و ... بايد براي مردم بازگو شود و بايد به ايام فاطميه به عنوان يک وظيفه و تعظيم شعائر نگاه کنيم که اگر اين وظيفه را انجام ندهيم مسئوليم.
حجة الاسلام والمسلمين فاضل لنکراني ضمن تأکيد بر حفظ وحدت شيعه و سني تصريح کرد: بزرگاني مثل آيت الله العظمي بروجردي قدس سره، امام راحل، مقام معظم رهبري و مراجع معظم تقليد روي اين مسأله تأکيد داشته و دارند، اما وحدت به معناي دست برداشتن از اعتقادات نيست، بلکه مراد اين است که در مقابل دشمنان مشترک، روي اصول مشترک تکيه کنيم، نه اين که دست از فاطميه، عاشورا و مهدويت برداريم. البته بايد توجه داشت که در مسائل اساسي وحدت رعايت شود، چون خدشه دار شدن وحدت مساوي است با از بين رفتن شيعه و سني و اين همان خواست يهود و اسرائيل است که مي گويند ما براي زماني برنامه ريزي مي کنيم که نه از مکّه خبري باشد نه از مدينه!
وي در پايان با اشاره به اين که مبلّغين در اعمالشان بايد جلوه اي از صفات الهي را به مردم نشان دهند، افزود: مبلّغ بايد با حرکات و گفتار خود توحيد را به مردم درس بدهد. در گفتار به خدا توجه داشته باشد و بداند براي چه کسي سخن مي گويد. اگر توحيد در وجود ما محقق شد، سبب مي شود که سخن و زحمات ما تأثيرگذار باشد.