در گفت و گو با حجة الاسلام و المسلمين محمد جواد فاضل مطرح شد ضرورت اطلاع رساني ديني براي جوانان
۱۴ شهریور ۱۳۸۴
۱۲:۳۶
۴,۰۵۱
خلاصه خبر :
-
مقاومت؛ تنها راه عزت مسلمین و غلبه بر مستکبرین
-
گزارش دیدار آیت الله فاضل لنکرانی با حضرت آیت الله العظمی سبحانی(دامت برکاته)
-
آیتاللهالعظمی فاضل لنکرانی(ره) فقیهی زاهد، سترگ و آموزنده برای نسلهای آینده
-
برگزاری مراسم سالگرد شهادت حضرت فاطمه(س) / فاطمیه دوم
-
یادی از فقیه اهلبیت(ع) و مرجع بزرگ شیعه، در گفتوگوی خبرگزاری ابنا با آیتالله شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی
-
مسجد کانون تهذیب و رشد استعدادها
حجة الاسلام والمسلمين محمد جواد فاضل در گفتگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه هاي علميه، فعاليت هاي علمي، فرهنگي دفتر آية الله العظمي فاضل لنکراني را تشريح نمود .
وي اظهار داشت: اين دفتر در بخش فرهنگي مسابقاتي را در مناسبت هاي مختلف برگزار مي کند؛ گروه هايي به تدوين و تنظيم جزوه هايي در زمينه هاي ديني، فرهنگي، اخلاقي و اجتماعي مي پردازند و بين جوانان در سطح کشور به مسابقه گذاشته مي شود . به مناسبت سال پيامبر اعظم (صلي الله عليه و آله ) و آشنايي جوانان با وجود مقدس پيامبر گرامي اسلام که ريشه همه حقايق است، امسال دو مسابقه را برگزار کرديم؛ کتابي را در بخش فرهنگي تدوين کرديم که در شمارگان صد هزار نسخه منتشر شد و آن را در هشت استان بين جوانان به مسابقه گذاشتيم .
مسابقه دوم در خصوص طلبه ها و روحانيون با محوريت دو کتاب سيره نبوي و خاتميت استاد شهيد مطهري بود که از اين دو مسابقه استقبال بسيار خوبي به عمل آمد و به نفرات برتر جوايزي از قبيل هزينه عمره مفرده اهدا شد .
حجة الاسلام والمسلمين فاضل در رابطه با ضرورت اجراي طرح هاي فرهنگي در فضاي فعلي کشور جهت ارتقاي سطح ديني مردم گفت: به برکت انقلاب اسلامي ، زمينه نشر حقايق مکتب ديني بسيار مناسب است و از طرفي مکتب شيعه نيز از غناي کاملي برخوردار است که مسئولين فرهنگي کشور، حوزه هاي علميه و رسانه ها، بايد در مورد ابعاد مکتب اهل بيت عليهم السلام براي جوان ها اطلاع رساني نموده و مسائل مهم فرهنگي را اولويت بندي کنند .
وي خاطر نشان کرد: بايد قرآن را در رأس امور قرار دهيم، زيرا اگر قرآن را آن طور که مکتب اهل بيت عليهم السلام به ما معرفي مي کند، به جامعه برسانيم و آگاهي بدهيم مسلما ً بسياري از مشکلات فرهنگي ما حل خواهد شد؛ لذا بايد براي اجرايي شدن اين امر و بهتر برگزار شدن آن تدابيري انديشيده شود .
حجة الاسلام والمسلمين فاضل با اشاره به فعاليت هاي بخش علمي دفتر حضرت آية الله فاضل لنکراني گفت: در بخش علمي نيز فعاليت هايي صورت گرفته است؛ از جمله تأسيس مرکز فقهي ائمه اطهار عليهم السلام، در سال 1376 که زبدگاني از طلاب و فضلا براي بحث هاي خارج در آن گزينش مي شوند .
فضلاي بسياري را تا کنون تربيت نموده در مباحث سطح نيز از سال 1379 بخشي راه اندازي شد به نام گروه هاي علمي که تقريبا نسبت به دروسي که در حوزه خوانده مي شود کاري فوق العاده انجام مي دهند . اين بخش علاوه بر قم در مشهد، سوريه و کابل نيز راه اندازي شده است .
وي افزود : اين مرکز با جذب تعدادي از طلاب و فضلاء و دادن آموزش هاي تخصصي لازم، از آنان در کارهاي فرهنگي در مناطقي از کشور از جمله سيستان و بلوچستان استفاده مي کند و اين فعاليت ها بحمد الله مثمر ثمر واقع شده است تا جايي که ائمه جمعه و مردم آن مناطق در مراجعات خود نسبت به حضور مبلغين اعزامي از اين دفتر اظهار رضايت مي کنند .