موسوعه صد جلدی آثار آيت الله فاضل لنکرانی منتشر می شود
۱۴ شهریور ۱۳۹۰
۱۳:۲۰
۳,۳۰۴
خلاصه خبر :
-
مقاومت؛ تنها راه عزت مسلمین و غلبه بر مستکبرین
-
گزارش دیدار آیت الله فاضل لنکرانی با حضرت آیت الله العظمی سبحانی(دامت برکاته)
-
آیتاللهالعظمی فاضل لنکرانی(ره) فقیهی زاهد، سترگ و آموزنده برای نسلهای آینده
-
برگزاری مراسم سالگرد شهادت حضرت فاطمه(س) / فاطمیه دوم
-
یادی از فقیه اهلبیت(ع) و مرجع بزرگ شیعه، در گفتوگوی خبرگزاری ابنا با آیتالله شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی
-
مسجد کانون تهذیب و رشد استعدادها
به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، فرزند مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی امروز (7 اردیبهشت) در آستانه سالگرد ارتحال آن مرحوم در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی ایشان تصریح کرد: ابعاد علمی این شخصیت بزرگ در گستره فقه، اصول تفسیر و اعتقادات برای همگان و اهل نظر بسیار مشهود است.
حجت الاسلام شیخ جواد فاضل لنکرانی تصریح کرد: مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی در سن 25 سالگی به مقام اجتهاد رسید و یکی از ویژگی های ایشان در این خصوص پویایي در اجتهاد بود و درک کاملی از شرایط روز داشتند.
وی ادامه داد: تسهیل در مقام عمل برای مردم از دیگر ویژگی های روش اجتهاد ایشان بود و سعی می کردند در دوران بین طريق آسان و طریق مشکل بر اساس مبنای فقهی و اجتماعی طرق آسان را انتخاب می کردند.
وی با تاکید بر جامعیت ایشان بین کتب فقهی قم و نجف خاطرنشان کرد: مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی بر کلیه مبانی فقهی احاطه کامل داشتند و در حال حاضر هم بسیاری از اساتید حوزه از شاگردان آن دوره کلاس هاي درس ایشان هستند.
فرزند مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی افزود: ایشان بیش از پنجاه سال دروس حوزوی را تدریس کردند و بیشترین تالیف را در خصوص فقه داشتند.
وی ادامه داد: مجموعه آثار ایشان در یک موسوعه جامع در دست تدوین است که شامل صد جلد می شود که تاکنون یک سوم از این مجموعه آماده شده است.
وی همچنین از رونمایی یکی از آثار ایشان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: کتاب شش جلدی مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی با عنوان "اصول شیعه" همزمان با 17 اردیبهشت در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رونمایی می شود.
وی تصریح کرد: مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی بسیار ساده زیست بودند و در کمال زهد زندگی می کردند و در تمام دوران زندگی خانه ای از آن خود نداشت درحالي كه ماهانه بيش از مبلغ پانزده ميليارد ريال از وجوهات بابت شهريه طلاب به حوزه قم و 300 حوزه کشور می پرداختند.
وی با بیان این که آیت الله فاضل لنکرانی بر لزوم وحدت شیعیان تاکید فراوان داشت، افزود: وحدت بین شیعه و سنی در جهت برآوری منافع مشترک مسلمین بسیار لازم و مورد تاکید ایشان بود که باید در همه زمان ها حفظ شود.
وی خاطرنشان کرد: اولین رساله جوانان مربوط به ایشان است که در زمان حیات آن مرجع عالیقدر در دو میلیون تیراژ منتشر و به مسابقه گذاشته شد.