تقرير نويسي در حوزه علميه رو به ضعف است (خبرگزاری رسا)
۱۹ شهریور ۱۳۹۰
۱۴:۵۶
۳,۵۸۵
خلاصه خبر :
آخرین رویداد ها
وي در ادامه افزود: بعد از شيخ طوسي، مرحوم محقق و علامه سبک فقهي آن مرجع تقليد را تحکيم کردهاند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با اشاره به ويژگيهاي فقهي والد راحل خود تصريح كرد: بايستي کنکاشي در آرا و انديشههاي آن مرجع تقليد صورت گيرد تا آثار ايشان حفظ شود.
وي تقريرنويسي را يکي از شيوههاي حفظ آثار صاحبان انديشه خواند و اظهار داشت: متأسفانه تقريرنويسي در حوزه علميه رو به ضعف است و کسي ميتواند تقرير بنويسد که عمق انديشههاي استاد را دريافته باشد.
حجت الاسلام والمسلمين فاضل لنکراني ابراز داشت: والد راحل به بنده ميگفت که من سر درس چيزي نمينوشتم؛ اما در آخر شب پس از تأمل، گفتههاي استاد را به رشته تحرير درميآوردم.
وي در ادامه تأکيد کرد: حوزه علميه بايستي به سوي تقريرنويسي برود؛ چون شکلگيري علمي حضرت آيت الله فاضل لنکراني(ره) از تقريرنويسي آغاز شده است.
حجتالاسلام و المسلمين فاضل لنکراني گفت: تقريرات بحث نماز حضرت آيتالله فاضل لنکراني(ره) از مرحوم حضرت آيتالله بروجردي(ره) به گونهاي بود که به تأييد کامل آن مرجع عاليقدر جهان اسلام رسيد.
استاد دروس خارج حوزه علميه گفت: قويترين درس خارج در سي، چهل سال اخير، مربوط به درس ايشان بود؛ به گونهاي که گويا حضرت آيتالله بروجردي و حضرت امام خميني(ره) به تبيين و تدريس مسائل فقهي و اصولي ميپردازند.
عضو جامعه مدرسّين حوزه علميه قم انتقال ميراث فقهي بزرگان به عصر بعد را ضروري شمرد و افزود: هر زمان که اين ويژگي در حوزه علميه تضعيف شده، حوزه به سمت اخباريگري رفته است.
وي در پايان اظهار اميدواري کرد که حوزه علميه با تشکيل گروههاي علمي، ابداعات فقهي و اصولي آن مرجع تقليد را استخراج و دقيقتر بيان کند.