افتتاح اولین مرکز فوق تخصصی جراحی محدود درمان ناباروری قم توسط حضرت آیت الله فاضل لنکرانی
۰۶ اسفند ۱۳۹۹
۱۹:۴۶
۱,۲۴۱
خلاصه خبر :
آخرین رویداد ها
-
ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) تبریک و تهنیت باد
-
مقاومت؛ تنها راه عزت مسلمین و غلبه بر مستکبرین
-
گزارش دیدار آیت الله فاضل لنکرانی با حضرت آیت الله العظمی سبحانی(دامت برکاته)
-
برگزاری مراسم سالگرد شهادت حضرت فاطمه(س) / فاطمیه دوم
-
یادی از فقیه اهلبیت(ع) و مرجع بزرگ شیعه، در گفتوگوی خبرگزاری ابنا با آیتالله شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی
-
مسجد کانون تهذیب و رشد استعدادها
حضرت آیت الله فاضل لنکرانی(دامت برکاته) عصر امروز در حاشیه افتتاح مرکز فوق تخصصی جراحی محدود درمان ناباروری طهورا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به این که قم پایگاه علم ، معنویت و انقلاب است و انتظار این است که این مراکز علمی که در توسعه دانش و علم و خدمت به مردم موثر باشد در این استان در همه ابعاد محقق شود.
وی ادامه داد: عصر امروز هم که مصادف با شب میلاد امام علی(ع) است به دیدار از این مرکز موفق شدیم و باید افتتاح این مرکز را به بانیان آن تبریک عرض کنم.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(علیهم السلام) تاکید کرد: این برای حوزه علمیه قم نیز مغتنم است که در کنار مباحث فقهی و دینی فراوانی که در مسائل پزشکی داریم به این موضوعات ورود کردیم به طوری که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) بیش از 10 سال است که بر روی فقه پزشکی کار میکنیم و چند سال است که با دکتر طباطبایی مؤسس این مرکز ارتباط علمی پزشکی داریم.
آیت الله فاضل لنکرانی بیان داشت: در واقع ما یک خلأی را که در حوزه قم احساس می کردیم، عدم ارتباط فقها و مجتهدان در مسائل فقهی و دینی با متخصصان امر در مسائل پزشکی بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد:این خلأ برطرف شده است و ارتباط خوبی با متخصصان پزشکی برقرار کردیم و از مسائل علمی آن ها بهره می گیریم و آن ها هم از مسائل دینی استفاده میکنند.
وی ادامه داد: بسیاری از مسائل علمی که امروز بشر با علم به آن می رسد در دین ما بیان شده است و به نظر من این ارتباطات موجب تقویت علمی این گونه مراکز می شود و هم موجب تقویت دینی مردم خواهد شد.
معظم له بیان داشت: در واقع مردم می ببینند مسائلی که 1400 سال قبل به وسیله دین بیان شده علم امروز آن ها را اثبات می کند.
وی ابراز داشت: در مباحث فقهی ناباروری حوزه مدت ها پیش ورود پیدا کرده است به عنوان مثال درخصوص تلقیح مصنوعی فقهای ما کتاب های زیادی را نوشته اند.
آیت الله فاضل لنکرانی افزود: بنده 15 سال پیش این موضوع را احصاء کردم که 15 طریق بود.
استاد خارج فقه واصول حوزه بیان داشت: حوزه در زمینه فقهی خوب وارد شده است و یک حوزه فعال و پویا داریم به طوری که هیچ بحث پزشکی نیست که حوزه ورود پیدا نکرده باشد وتحقیق درمورد وضعیت فقهی آنها نکرده باشد.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تاکید کرد: افتتاح این گونه مراکز و ارتباط مراکزی مانند طهورا با حوزه های علمیه هم غنای مباحث فقهی را زیاد می کند.
عضوجامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: این مراکز در زحماتی که متحمل می شوند در مسیری باشد که رضایت خداوند متعال را به همراه داشته باشد و نیاییم مسیری را در خلق ایجاد کنیم که مورد رضای ایشان نباشد ، مردم عزیز ما باید بدانند خلق و خلقت نباید از هر طریقی باشد چرا که اسلام تاکید دارد از راه صحیح خود باشد.
ایشان در ادامه توصیه ای هم به زوج های جوان کرد و بیان داشت: خداوند متکفل رزق بنده ای خودش است و جوانان باید ایمان خودشان را قوی کنند و هیچ نگرانی نداشته باشند.
وی بیان داشت: البته هر کسی وظیفه دارد که کار و تلاش کند و بنده توصیه ای کنم به سمت فرزندآوری پیش بروند و فکر نکنند هر کسی اولاد بیشتری داشته سختی و زحمت زیادی دارد نه شاید همین فرزندان افق هایی را برای بشر باز کنند.
آیت الله فاضل لنکرانی تاکید کرد: عدم فرزندآوری یکی از محصولات غرب در کشورمان است که باید کنار گذاشته شود.