آيت الله فاضل لنکراني: دشمن دنبال ريشهکن کردن اساس اسلام است [خبر گذاري رسا(1388/9/21)]
۱۹ شهریور ۱۳۹۰
۱۵:۲۹
۲,۰۳۱
خلاصه خبر :
-
ولادت با سعادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) تبریک و تهنیت باد
-
انتصاب ناشایست هم شعبهای از شعوب جور و خیانت است
-
شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع واگذاری مسئولیتها را ساماندهی کند
-
علم اصول، منطق فهم دین
-
جشن میلاد حضرت زهرا(س) و آئین عمامهگذاری در حسینیه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی
-
مقاومت؛ تنها راه عزت مسلمین و غلبه بر مستکبرین
خبرگزاري رسا ـ آيت الله فاضل لنکراني گفت: حرکت امام راحل و ايجاد نظام جمهوري اسلامي را اگر غير از الگوپذيري از نهضت حسيني تفسير کنيم، تفسير باطلي است. به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، آيت الله محمد جواد فاضل لنکراني، استاد حوزه علميه قم، امروز در درس خارج فقه خود، با اشاره به فرا رسيدن ماه عزاداري ابا عبدالله الحسين(ع) گفت: در دهه محرم بايد بيشتر به حقيقت حماسه حسيني معرفت پيدا کنيم و در مرحله اول روحانيت بايد اين نهضت حسيني را به عنوان الگو انتخاب کند.
وي در ادامه افزود: روحانيت در هر زماني به اين الگو بيش از هر الگوي ديگري نياز دارد، حرکت امام راحل و ايجاد نظام جمهوري اسلامي را اگر غير از تأثيرپذيري و الگوپذيري از نهضت حسيني تفسير کنيم، تفسير باطلي است.
استاد حوزه علميه قم با بيان اينکه امام خميني(ره) با درک عميق از نهضت حسيني اين قيام را ايجاد کرد، افزود: ايشان متوجه اين نکته بودند که زماني که خطر و هجمهها متوجه ريشه کن کردن دين است، انسان بايد براي همه مسائل آمادگي پيدا کند؛ بنابر اين امام راحل از اول خود را براي شهادت در راه خدا آماده کرده بودند؛ اگر آمادگي امام نبود ايستادگي امام محقق نميشد و اگر ايستادگي نبود، انقلاب به ثمر نميشست.
رييس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) گفت: اگر نياز به حضور در ميدان است بايد با آمادگي کامل، وجودمان را براي دين فدا کنيم، همه دقتهاي فقهي و اصولي براي براي شناخت دين، حفظ و تقويت و پاسداري از دين است؛ چون ما امانتدار رسالت ائمه(ع) و پيامبر(ص) هستيم.
وي تصريح کرد: روحانيت در دهه محرم، قبل از توجه به جامعه و ارائه الگو به ديگران، خود بايد پذيراي اين الگو باشد، در تاريخ حوزهها گاه افرادي پيدا شده اند که وسوسههاي غير صحيح در ذهنشان ايجاد شده است.
آيت الله فاضل لنکراني ادامه داد: گاه تعبير کردهاند حسين فقط براي تشکيل حکومت قيام کرد؛ در حالي که روح اصلي قيام حسين(ع) مبارزه با دشمنان و بدعتگذاران در دين بوده، امام حسين(ع) در برابر کساني که دنبال ايجاد انحراف در آموزههاي پيامبر بودند، قيام کرد.
وي با اشاره به حرکت امام حسين(ع) براي ايجاد حکومت اسلامي ابراز داشت: امام حسين(ع) شرايطي را مشاهده کرد که از اين دين هيچ باقي نمانده، نه از حقيقت قرآن و نه از آثار پيامبر(ص) و ظلم جامع از حاکم تا پايينتر در جامعه به خودي خود وجود دارد؛ بنابر اين تنها راه، نشان دادن رسوايي و آگاهي به مردم اين بود که امام حسين(ع) در اين راه خون خود را بدهد و اسارت اهل بيتش را بپذيرد.
استاد خارج حوزه علميه قم تصريح کرد: حضرت دريافت که ظلم موجود بايد از بين برود؛ اگر چه حکومتي هم ايجاد نشود، برخي به سبب ضعف علمي خودشان درباره قيام حسيني به اين نتيجه رسيدند که علم امام را انکار کنند.
وي افزود: امام حسين (ع) وقتي دين جدش را در خطر ديد، دريافت که اگر حرکت شهادت گونهاي انجام نشود، چيزي از اسلام حقيقي نميماند؛ بنابر اين حرکت حسيني، روح حرکت امام بوده و بايد الگو و سرمشق باشد.
رييس مرکز فقهي ائمه اطهار(ع) با اشاره به اينکه در شرايط گوناگون دين، خطرهاي مختلفي نيز دين را تهديد ميکنند، ابراز داشت: انسان هر گاه ديد، دين در خطر است، بايد آمادگي حضور در هر ميداني را داشته باشد، امروز دشمن به اين نتيجه رسيده که بايد ريشه اسلام را بزند و مذهب شيعه را از بين ببرد.
وي خاطر نشان کرد: دشمنان تنها دنبال اين نيستند که بخواهند در خاورميانه به اهداف خود برسند، گروههاي فکري دشمن بيش از سي سال خطر وجود اسلام را متوجه شدهاند، در جايي كه مدعي اند مهد آزادي است حاضر نيستند براي مسجد يک مناره ساخته شود، مگر مناره مسجد چه قدرتي در برابر قدرتهاي آنان دارد، حاضر نيستند به اين مقدار هم اثر اسلامي را ببينند.
استاد حوزه علميه قم با بيان اينکه دشمن در حال طراحي نقشههاي عظيم براي مسلمانان است، افزود: موضوع يمن نيز از اين دسته از طراحيها است، هر دو عرب و مسلماناند؛ اما اين حملههاي وحشتناک و درنده نسبت به مردم يمن در راستاي برنامههاي طراحي شده است؛ بنابر اين اينها ميخواهند در آينده اسلام از بين برود.
وي گفت: دشمن و توطئههاي دشمن را بشناسيم، باور کنيم دشمن دنبال ريشهکن کردن اساس اسلام است.
آيت الله فاضل لنکراني با تأکيد بر آگاهساختن جامعه نسبت به تحريفات عاشورا بيان داشت: ظلمها و خيانتها به حرکت امام حسين براي اين است که ما عاشورا را مخصوص آن زمان کنيم؛ در حالي که حرکت ابا عبدالله(ع) امروز نيز مسؤوليتساز است، اگر از آن درس نگيريم، ظلم به ابا عبدالله الحسين(ع) کردهايم.
وي در پايان بر شناسايي وظايف ديني و انقلابي تأکيد کرد، و افزود: با شناخت ترفندها و هجمهها عليه انقلاب، براي هرگونه فداکاري و مقابله با دشمن آماده باشيم.