تشرف جوان یهودی به اسلام در بیت آیة الله العظمی فاضل لنکرانی(قده)
۰۸ آبان ۱۳۹۰
۱۷:۱۲
۱,۵۹۷
خلاصه خبر :
آخرین رویداد ها
-
ولادت با سعادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) تبریک و تهنیت باد
-
انتصاب ناشایست هم شعبهای از شعوب جور و خیانت است
-
شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع واگذاری مسئولیتها را ساماندهی کند
-
علم اصول، منطق فهم دین
-
جشن میلاد حضرت زهرا(س) و آئین عمامهگذاری در حسینیه دفتر آیت الله فاضل لنکرانی
-
مقاومت؛ تنها راه عزت مسلمین و غلبه بر مستکبرین
وی نام خود را به مناسبت دهه مبارکه کرامت و میلاد خجسته حضرت ثامن الحجج(علیه السلام)؛ «رضا» انتخاب نمود.
حضرت آيت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در حاشیه این مراسم در گفتوگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، مظاهر عبادی اسلام را دلیل گرویدن این ایرانی کلیمی به اسلام دانسته و گفتند: آنچه موجب شد که این جوان کلیمی به مکتب تشیع روی آورد، مظاهر عبادی دین اسلام و آموزههای غنی آن بود.
ايشان با بیان این که جامعیت اسلام در هیچ دین و مکتبی وجود ندارد، افزودند: اگر این گونه فرض کنیم که تورات تحریف شده نیست، باز هم مطالبی که در این کتاب وجود دارد، قابل مقاسه با آموزهها وتعالیم قرآن وبرنامهای که برای زندگی انسان در آن وجود ندارد، نیست.
معظمله افزودند: از جمله مسائلی که قرآن توجه زیادی به آن دارد، مسئله معاد است که مبحثی اعتقادی، تربیتی و مهم برای شخص و اجتماع میباشد؛ به گونهای که اگر فرد و جامعه نسبت به حیات پس از مرگ و پاسخگویی آنها در برابر اعمال خود در این دنیا ایمان داشته باشند، بسیاری از مشکلات برطرف میشود.
ايشان با اشاره به وجود بیش از 2 هزار آیه درباره معاد در قرآن، خاطرنشان کردند: هر انسان از خود میپرسد که بعد از این دنیا، به کجا میرود که اسلام بهترین، کاملترین ودقیقترین جواب را ارائه نموده است و سرای بعد از مرگ را برای انسان مجسم ساخته است.
آيت الله فاضل لنکرانی با بیان این که عبادات و ارتباط دوستان این فرد با خداوند، تأثیر بسزایی در مسلمان شدن او داشت، خاطرنشان ساختند: عبادت وارتباط با خدا، نیازی در ذات انسانها است که همین عامل موجب اسلام آوردن او شد.
ايشان در پایان با تأکید بر این که مکتب اهلبیت(ع) میتواند تمامی نیازهای انسان را پاسخ دهد، اظهار داشتند: روز به روز حقانیت شیعه و کارآیی این مذهب در جهان که میتواند نیازها را پاسخ دهد، بیشتر برای مردم ثابت میشود و توجه جهانی را به این مکتب افزایش داده است.