پيام حضرت آيت الله حاج شيخ محمدجواد فاضل لنکراني(دامت برکاته) به مؤمنين شرکت کننده در مراسم إحياء شب نيمه شعبان
۲۱ خرداد ۱۳۹۳
۱۳:۳۳
۱,۷۵۹
خلاصه خبر :
آخرین رویداد ها
-
قم به جهت جایگاه بین المللی آن، باید دارای بهترین امکانات باشد
-
مراسم سوگواری سالروز تخریب قبور ائمه بقیع(ع)
-
تخریب مرقد مطهر ائمه بقیع(ع) حرکتی بسیار حساب شده بود
-
ثمره ماه رمضان، توفیق دستیابی به کنوز الهی
-
قدردانی حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(دام ظله) از تفقد آیت الله فاضل لنکرانی
-
امروز دشمن درجه یک اسلام، اسرائیل است
بسم الله الرّحمن الرّحيم
وَ نُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي اْلأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ
السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّةَ اللهِ فِي أَرْضِهِ وَ حُجَّتَهُ عَلَى خَلْقِهِ وَ الْمُوَلَّى لِأَمْرِهِ وَ الْمُؤْتَمَنَ عَلَى سِرِّه
سلام خدا و ملائکه الهي بر آخرين ذخيرة آسماني در روي زمين، سلام بر حضرت حجت، صاحب العصر و الزمان که خداي متعال همه امتها را به او و ظهور او نويد داد. موجودي که با ظهورش اسلام به صورت کامل بر همه جهانيان عرضه خواهد شد و عقول بشري با سرعت در آن زمان راه علم و تکامل را طي خواهند نمود.السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّةَ اللهِ فِي أَرْضِهِ وَ حُجَّتَهُ عَلَى خَلْقِهِ وَ الْمُوَلَّى لِأَمْرِهِ وَ الْمُؤْتَمَنَ عَلَى سِرِّه
نيمه شعبان که روز ولادت موفور السرور خاتم اوصياء است، از ايام الله است.
شب نيمه شعبان نيز از ليالي بسيار مهم است که بر حسب روايات، بعد از شب قدر شبي به اهميت آن نميرسد. شبي است که خداوند فضل خويش را بر بندگان سرازير ميسازد، شبي که بهترين وقت براي تقرّب به خدا است، شبي است که خداوند به وجود خود سوگند ياد نموده که درخواست هر درخواست کنندهاي را اجابت نمايد، شبي است که رزق و روزي در آن تقسيم و آجال در آن تعيين ميگردد.
إحياء اين شب از مستحبات بسيار مؤکّد است. در خطابي جبرئيل امين به پيامبر اکرم(ص) عرض نمود: «يَا مُحَمَّدُ مَنْ أَحْيَاهَا بِتَكْبِيرٍ وَ تَهْلِيلٍ وَ تَسْبِيحٍ وَ دُعَاءٍ وَ صَلَاةٍ وَ قِرَاءَةٍ وَ تَطَوُّعٍ وَ اسْتِغْفَارٍ كَانَتِ الْجَنَّةُ لَهُ مَنْزِلًا وَ مَقِيلًا وَ غَفَرَ اللهُ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ وَ مَا تَأَخَّر»؛ کساني که مشغول به تکبير و تسبيح و دعاء و استغفار باشند بهشت جايگاه و منزل آنان است.

مردم متدين و سالکان کوي حق و پويندگان مسير تعالي و سعادت، از احياء اين شب غافل نباشند. با احياء اين شب مقدمات ظهور هر چه بيشتر فراهم و اسباب آن آمادهتر ميگردد.
از مسئولين ستاد إحياء شب نيمه شعبان که چندين سال در قم مقدسه و برخي از بلاد به اين امر اشتغال دارند و فرهنگ احياء نيمه شعبان را زنده ميدارند و ترويج ميدهند تشکر ميکنم. مسلّما ترويج اين سنّت مهم، تأثير فراواني در ارتقاء ديني مردم عزيز و انقلابي خواهد داشت. إن شاء الله.
محمد جواد فاضل لنکراني
1393/2/29
1393/2/29