۰۲ اسفند ۱۳۹۴ و ۱۰:۱۴

إن شاء الله امشب که شب 21 ماه مبارک رمضان است و شب شهادت مولی المتقین امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیه أفضل صلوات المصلّین هست و واقعاً یکی از چیزهائی که ما در لیالی قدر باید از خدای تبارک و تعالی مسئلت کنیم معرفت امیرالمؤمنین است.

یعنی واقعاً امیرالمؤمنین را هنوز می‌‌توانیم بگوییم شیعه نشناخته است. غیر شیعه که هیچ، شیعه که این همه با کلمات امیرالمؤمنین، با فرمایشات حضرت، اینهمه آیات قرآن که مربوط به حضرت هست اصل حقیقت امامت، واقعاً شیعه نشناخته است.

من این جمله را عرض بکنم داشتم امروز راجع به امیرالمؤمنین(عليه السلام) فکر می‌کردم اینکه داریم «علیٌ مع القرآن والقرآن مع علی» این معنایش چیست؟ حالا تعبیر می‌کنیم به اینکه قرآن ناطق، قرآن صامت، اما یک جهتش هم این است.

همانطوری که در این کتاب، «علم ما مضی علم ما یاتی» است امیرالمؤمنین هم مصداق برای همین بوده است. او منبع برای «علم ما مضی و علم ما یاتی» بوده. کم که اصلاً تعبیر غلطی در این می‌کنم، اصلاً این یک چیز اعجازی است این خودش یک جنبه اعجاز است.

یک وقتی گفتند یکی از جُردها ظاهراً تعبیر کرده که امیرالمؤمنین معجزه پیامبر اکرم(ص) هست. باید گفت امیرالمؤمنین(عليه السلام) معجزه خود خداست.

واقعاً معجزه خداست همانطوری که قرآن معجزه خدای تبارک و تعالی است. امیرالمؤمنین «علم ما کان، علم ما مضی و ما یاتی» را دارد و اظهار هم کرده. در میان خلفا و کسانی که ادعای خلافت کردند کدامشان اصلاً قدرت داشتند چنین چیزی را ادعا کنند؟

بنابراین، ما باید در این لیالی قدر از خدای تبارک و تعالی مسئلت کنیم معرفت امیرالمؤمنین را، یعنی واقعاً اصرار بکنیم که این شناخت امیرالمؤمنین را خداوند نصیب همه ما بفرماید. ان شاء الله روز پنج‌شنبه اگر زنده بودیم دنباله درس را خواهیم داشت.

کلمات کلیدی :

امیر المؤمنین فضایل حضرت امیر المؤمنین شب قدر

۱,۵۹۸ بازدید