آداب تلاوت قرآن: 1. هنگام تلاوت قرآن با طهارت و وضو باشد. 2. قبل از آن مسواک بزند. 3. با صوت زیبا تلاوت كند و با صدای متوسط باشد، نه با صداى آهسته باشد و نه با صداى بسیار بلند. 4. در حال تلاوت، با ادب و با طمأنینه و رو به قبله باشد؛ چه نشسته و چه ایستاده و اگر نشسته مىخواند، تكیه نكند. 5. از روى «مصحف» تلاوت كنید، كه نگاه در «مصحف» و تلاوت از روى آن، آثار خاصّى دارد و در روایات روى این موضوع تأكید شده است. 6. قبل از شروع؛ «أعوذ بالله» و بعد از آن «بسم الله» را بگوید. 7. آن چنان تند نخواند که حروف کلمات و وقفها و فاصله به خوبی أدا نشود. 8. با تفکر به آیات، قرآن تلاوت کند و هنگام تلاوت قرآن، به چیز دیگرى فكر نکند. 9. در آیات قرآن تدّبر كند، كه در این صورت، از انوار، هدایتها، حقایق، معارف و دقایق و اسرار قرآن كریم، به اندازه خود بهرهمند خواهد شد.
آداب تلاوت قرآن
۱۲ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۷
آداب تلاوت قرآن کریم را بیان کنید.
پاسخ :
1. هنگام تلاوت قرآن با طهارت و وضو باشد.
2. قبل از آن مسواک بزند.
3. با صوت زیبا تلاوت كند و با صدای متوسط باشد، نه با صداى آهسته باشد و نه با صداى بسیار بلند.
4. در حال تلاوت، با ادب و با طمأنینه و رو به قبله باشد؛ چه نشسته و چه ایستاده و اگر نشسته مىخواند، تكیه نكند.
5. از روى «مصحف» تلاوت كنید، كه نگاه در «مصحف» و تلاوت از روى آن، آثار خاصّى دارد و در روایات روى این موضوع تأكید شده است.
6. قبل از شروع؛ «أعوذ بالله» و بعد از آن «بسم الله» را بگوید.
7. آن چنان تند نخواند که حروف کلمات و وقفها و فاصله به خوبی أدا نشود.
8. با تفکر به آیات، قرآن تلاوت کند و هنگام تلاوت قرآن، به چیز دیگرى فكر نکند.
9. در آیات قرآن تدّبر كند، كه در این صورت، از انوار، هدایتها، حقایق، معارف و دقایق و اسرار قرآن كریم، به اندازه خود بهرهمند خواهد شد.
کلمات کلیدی :
۲,۳۷۵